Så, vad gör vi då?

Vi är erfarna konsulter som implementerar och utvecklar BI-lösningar. Vi hjälper dig att välja beslutsstödsverktyg (ofta QlikView) och anpassar det efter ditt analysbehov. När vi gör det kopplar vi ihop verktyget med alla andra system ditt företag har så att du då kan hämta ut data därifrån. Det innebär att vi samlar och skapar en tydlig bild av all tänkbar information som din verksamhet kan behöva. Vi underlättar helt enkelt valet av beslutsstödsverktyg och ser till att det som installeras kommer till nytta hos dig. Vi jobbar metodiskt med effektstyrning så att du och vår konsult tillsammans kan styra projektet mot verksamhetens mål. Det är intelligent BI-konsulting.
 
Men, hur vet vi vilken information vi behöver?
Ibland har våra erfarna konsulter sett ditt eller ett liknande problem tidigare och kan direkt rekommendera en lösning. Ibland behövs det en unik lösning som passar just er. Vår hemlighet och styrka är hur vi driver våra projekt. Vi tar reda på vilka behov som finns och sedan hittar vi lösningar för dessa, ett efter ett. Det gör att du som kund hela tiden vet vad som behövs göras, hur du kan prioritera och vad det kostar dig. Det gör att du styr och slipper gissa på hur resultatet kommer att bli. Du vet.
 
Okey, så vad gör du nu då?
Enkelt! Välj ut någon av oss som du tycker verkar sympatisk och slå oss en signal, så guidar vi dig vidare. Du kan också ringa direkt på 031-80 80 40 så ser vi till att du får prata med rätt person.