Karriär

Mindcamp är ett analytics bolag som har ett högt engagemang i allt det vi gör. Genom att kombinera kundfokus, laganda och kvalitativ rådgivning blandat med modern teknik så skapar vi framtidens lösningar inom datadrivna beslut. Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens analytics bolag

Följ med oss på en spännande resa!

Bli en Mindcampare och bygg på din karriär. Vi är Business Intelligence-konsulter med hjärtat för datadriven verksamhetsstyrning. Vi är smarta, arbetar hårt med förstånd och vi sätter alltid kunden i fokus lite extra. Vi är ett glatt gäng som tillsammans utgör en stark kombination av talanger och erfarenheter. En superkaft, om du frågor oss.

Mindcamp består av konsulterna, det är inte svårare än så.

Lediga tjänster

Senior BI-konsult, läs mera

Leveransledare i Qlik-lösningar, läs mera

En Mindcampare

Hos oss är alla viktiga medspelare. Beslutsvägarna är korta och alla har stort ansvar för sina projekt och kunder och har full autonomi över sin arbetstid. Vi gillar att lösa problem och att optimera lösningar. Vi är en arbetsgivare som låter våra konsulter att växa och inte formas i mallar.

 • Personlig utveckling
  Mindcamp är våra medarbetare. Mår våra medarbetare bra mår våra kunder bra. Precis som att vi gillar utveckling och våra kunder gillar utveckling. Därför prioriterar vi din personliga utveckling så att din karriärväg alltid är up-to-date.
 • Balans mellan vardag och jobb
  Vi siktar alltid på att hålla en bra balans I livet mellan arbete, fritid, träning och livet i allmänhet. Vi tror på att om människan mår bra så gör vi också fantastika underverk. Hämta barn, gå tidigare, arbeta remote eller ifrån kontoret. Du väljer.
 • Ansvar & passion
  ”With great power comes responsibility” – Vi älskar vårt yrke och våra kunder. Vi drivs av en nyfikenhet och att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi bjuder också på vår kunskap med målet att våra kunder utvecklas under samarbetets gång.
 • Rätt attityd
  Vi gillar problem. Eller rättare sagt, vi gillar att lösa problem. För även om en konsult har gott om erfarenheter med sig så kommer det alltid dyka upp klurigheter att lösa. Här hjälps vi åt, delar med oss av kunskap och värnar om relationer -mellan varandra, våra kunder och våra samarbetspartners.

Vill du bli en del av teamet? Vi letar alltid efter nya kollegor, både till Göteborg och Stockholm. BI-konsulter och utvecklare är det vi tänkt oss, men om du har andra kunskaper och erfarenheter som du tycker vi borde ha så lyssnar vi gärna. Titta in på vår karriärsida eller ring direkt till vår VD Wiko på 070-298 88 18.