Bli en Mindcampare

Vi är ett glatt gäng med kontor i Göteborg & Stockholm

Är du intresserad av data och analys, sök till vårt traineeprogram Camp Cartesius 2022 

Är du ny på arbetsmarknaden och vill utvecklas inom en unik roll, i gränslandet mellan IT och ekonomi? Som Junior BI-Konsult kommer du få möjligheten att arbeta med varierade arbetsuppgifter.

Vill du vara en del av Mindcamps årskull 2022 med start i augusti? Nu finns en unik möjlighet att fylla positionen som BI-konsult hos Mindcamp! Har du ett intresse för data, analys och datavisualisering kan du vara rätt för rollen. Rätt mindset är fundamentalt för framgång – att vara lösningsorienterad, kreativ och öppen för coachning. BI-konsulter sökes i Sveriges två storstäder, Göteborg och Stockholm.

Om Mindcamp

Mindcamp är ett analyticsbolag som har ett högt engagemang i allt det vi gör. Genom att kombinera kundfokus, laganda och kvalitativ rådgivning blandat med modern teknik så skapar vi framtidens lösningar inom datadrivna beslut. Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens analyticsbolag.  

Arbetsplats och kultur 

Det är viktigt för oss att dina idéer, tankar och kompetens får utrymme i både vardagen och för framtiden. Därför undviker vi stelbenta möten eller ineffektiva rutiner utan främjar ett öppet klimat och trevliga sätt att mötas. Vi tror också på en stor inre motivation genom ansvar. Därför får varje medarbetare stor autonomi över sin tid, sina kunder och projekt. 

Mincamp

Vill du bli en del av teamet? 

Vi letar alltid efter nya kollegor, både till Göteborg och Stockholm. BI-konsulter och utvecklare framförallt, men om du har andra kunskaper och erfarenheter som du tycker vi borde ha, så lyssnar vi gärna.

Du kan alltid hitta lediga jobb på vår karriärsida eller ringa direkt till vår VD, Wiko på 070 – 298 88 18

Det här är vad vi gör

Vi på Mindcamp är specialiserade på Analytics och Business Intelligence. Vi skräddarsyr smarta applikationer som ger våra kunder kontroll över sin data och verktygen att förbättra sin verksamhet. 

Business Intelligence / Analytics

Data Science / Maskininlärning

Process Mining 

Budget, prognoser och planering

Support och förvaltning

Utbildning och uppföljning

Vad är en Mindcampare?

Hos oss är alla viktiga medspelare. Beslutsvägarna är korta och alla har stort ansvar för sina projekt och kunder och har full autonomi över sin arbetstid. Vi gillar att lösa problem och att optimera lösningar. Vi är en arbetsgivare som låter våra konsulter att växa och inte formas i mallar.

Personlig utveckling
Mindcamp är våra medarbetare. Mår våra medarbetare bra mår våra kunder bra. Precis som att vi gillar utveckling och våra kunder gillar utveckling. Därför prioriterar vi din personliga utveckling så att din karriärväg alltid är up-to-date.

Balans mellan vardag och jobb
Vi siktar alltid på att hålla en bra balans I livet mellan arbete, fritid, träning och livet i allmänhet. Vi tror på att om människan mår bra så gör vi också fantastika underverk. Hämta barn, gå tidigare, arbeta remote eller ifrån kontoret. Du väljer.

Ansvar & passion
”With great power comes responsibility” – Vi älskar vårt yrke och våra kunder. Vi drivs av en nyfikenhet och att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi bjuder också på vår kunskap med målet att våra kunder utvecklas under samarbetets gång.

Rätt attityd
Vi gillar problem. Eller rättare sagt, vi gillar att lösa problem. För även om en konsult har gott om erfarenheter med sig så kommer det alltid dyka upp klurigheter att lösa. Här hjälps vi åt, delar med oss av kunskap och värnar om relationer -mellan varandra, våra kunder och våra samarbetspartners.

Några av våra kunder