Mindcampveckan 2019!

Sista veckan i augusti var det dags för den årliga Mindcampveckan, en arbetskonferens då hela företaget samlas på en ny och stimulerande plats för att diskutera trender i branschen, lära sig nytt, utvärdera nya produkter, utvecklas och utveckla nya tjänster samt ha riktigt roligt tillsammans.

Veckan startades upp med förberedande workshops på respektive kontor och två dagar senare bar det av till Prag där ytterligare fyra dagar fylldes med välbalanserad mix av grupparbeten, presentationer, överraskande aktiviteter och allt man kan önska sig av en europeisk storstad. 

Under årets konferens har vi bland annat fokuserat på att få djupare kunskap om nya produkter och tjänster, inte minst inom AI och ML. Vi har också tittat på nyutveckling av tjänster, som ska tillgodose mer övergripande stöd i alla skeden av arbetet med att bli en datadriven organisation, från säkring av datakvalitet till utveckling av gynnsam och sund datakultur. 

Det har varit en upplyftande lärorik och mycket produktiv vecka. Prag bjöd på härligt sommarväder, vacker arkitektur, god mat och tjeckiskt öl. Ledningen överraskade med utmanande och roliga uppgifter. Det fullspäckade konferensschemat lämnade inget utrymme för tristess. Med andra ord en perfekt arbetsstart efter semestern.