VAD VI GÖR

Omvandla data till insikter. Identifiera möjligheterna till bättre resultat.

Ta kontroll över er data och använd insikterna för att utveckla, optimera och förbättra verksamheten

Mindcamp är experter på Analytics och Business Intelligence. Vi skräddarsyr smarta applikationer och verktyg som ger dig total koll på din verksamhet. Du kommer se hur verksamheten mår ända ner på detaljnivå. Att få insikt om var möjligheterna och svagheterna finns gör det enklare att ta beslut.  Vi hjälper dig att ta kontroll för att agera effektivt, proaktivt och lönsamt. 

business intelligence

Omvandla er data till insikter och affärsmöjligheter med Business Intelligence och analytics

Omvandla data till insikter med en tydlig datastrategi. Med rätt verktyg och expertis hjälper vi er att ta nästa steg i BI-resan, oavsett vilken plats ni befinner er på nu. Vi hjälper er att samla data från alla era system och källor, att strukturera informationen, visualisera den och anpassa presentationen till alla beslutsfattare inom din organisation.

Med ett korrekt underlag blir det enkelt att effektivisera era flöden, minska kostnader och upptäcka nya affärsmöjligheter. Det ger också era medarbetare ro att fokusera på rätt saker istället för att lägga tid på att söka data på många platser. Vi hjälper er till en mer framgångsrik verksamhet och gladare medarbetare.

Låt oss berätta hur

Data science

Det har aldrig samlats in så mycket data som idag och behovet av att analysera data är stort. Där är maskininlärning oslagbart.

Maskininlärning betraktas som en del av AI. En intelligent dator tänker och bearbetar data på egen hand, hittar mönster och identifierar beteenden. Tekniken används inom alla branscher för olika ändamål. Bland annat av några av världens mest populära tjänster, till exempel YouTube, Spotify, Google och Instagram. Det används också för att upptäcka sjukdomar, utveckla läkemedel, förbättra IT-säkerhet, identifiera klimatförändringar, manövrera trafik, utvidga affärsområden, optimera processer och automatisera uppgifter. 

Vi på Mindcamp är specialiserade inom prediktiv analys och kan skapa unika träffsäkra machine learning-modeller som kan förutse framtida utfall för ditt bolag. Det ger dig underlaget och verktygen att ta rätt beslut.

Läs mer om maskininlärning

Budget, prognoser och planering

Vi anpassar verktyget efter era behov, mål och medarbetare, i molnet.

Konstrukt är ett molnbaserat planeringsverktyg som integreras sömlöst med andra affärssystem och förenklar hela planerings- och budgetprocessen. Konstrukt är flexibelt och skräddarsys efter er  verksamhets behov inom budget, prognos och personalplanering. Äntligen kan ni slippa kaoset med excel. Manuell konsolidering av data är inte nödvändigt med Konstrukt, eftersom inmatad data kontrolleras och valideras automatiskt.  Hur ser era behov ut?

Process mining

Förstå era processer och få insikt om vad som bidrar till ett bra resultat

För att bli effektiv behöver man veta hur organisationen faktiskt jobbar. Process Mining använder händelsedata som redan finns i era system för att automatiskt visualisera arbetsprocesser och flaskhalsar. Data uppdateras kontinuerligt och man har alltid dagsaktuell bild utan manuellt arbete. Genom att synliggöra variationer och avvikelser kan man identifiera vilka faktorer som ökar effektiviteten i er organisation. Kontakta oss för ett möte så berättar vi vad vi kan göra tillsammans

Support och förvaltning

Vi tar hand om support och förvaltning av er lösning

Vi tar hand om support och förvaltning av era lösningar. Om lösningen är hos er on-site, eller i molnet spelar ingen roll. Ni får en centraliserad kontaktpunkt med SLA som är anpassad efter era behov. 

Utbildning och uppföljning

Ni får utbildning i verktyget för att komma igång snabbt

Alla berörda medarbetare får en utbildning av verktyget så de blir självgående användare. Vi kan skräddarsy utbildningen helt efter era behov. Genom anpassade utbildningar för olika behörigheter kan ni själva styra innehållet och nivå tillsammans med våra experter.

När era medarbetare blivit varma i kläderna och börjar utforska data på egen hand, då kommer  insikterna snabbt. 

Vi är övertygade om att en företagskultur som har god vana av data har större möjligheter att utvecklas. Så oavsett om ni vill modernisera era kunskaper eller om ni vill vässa expertisen inom organisationen – så kan vi hjälpa er framåt.

Kontakta oss så bokar vi in ett möte.