Qlik_old

Mindcamp har arbetat med Qliks produkter sedan starten 2010 och många av våra medarbetare har längre erfarenhet än så. På grund av vår erfarenhet har vi som ett av två bolag i Sverige fått möjlighet att vara med i Partner Adivisory Council. Detta innebär att vi tidigt får tillgång till nya tekniska innovationer och förväntas också ge feedback på dessa både till Qlik och våra kunder. 

Qlik Sense

Qlik Sense är framtidens plattform för beslutstödssystem. Byggd på de bästa delarna av QlikView så visar Qlik vägen för hur framtidens verksamheter ska bygga upp sitt beslutstöd. Användaren sätts i centrum och systemet blir både lätt att använda och enkelt att anpassa för verksamhetens behov.

Det kryllar av nya verktyg för beslutstöd på marknaden, men få, för att inte säga inga, är så genomarbetade och heltäckande som Qlik Sense. Det är den perfekta plattformen på vilken vi kan bygga en skräddarsydd lösning för att göra er verksamhet helt datadriven. Styrkorna ligger i enkelheten och flexibiliteten, vilket ger er en plattform att växa med under många år. 

Läs mer om Qlik Sense här.