VÅRA VERKTYG

Effektivisera organisationen och öka lönsamheten med moderna teknikplattformar

Mindcamp skräddarsyr lösningar för dataanalys, beslutsstöd, bemanning, budget, prognos och planering i ledande verktygsplattformar

Kom igång med att optimera och förbättra er verksamhet. Vi är certifierade experter inom olika teknikplattformar och vi utvecklar i väletablerade verktyg. Kort startsträcka och snabb effekt.

QLIK. Business Intelligence, beslutsstöd

Qlik Sense är ett kraftfullt och modernt beslutstöd som är utvecklat från de bästa delarna av Qlik View. Med sin unika analysmotor, sofistikerade AI och högpresterande molnplattform kan dina medarbetare själva hämta in data, kombinera, utforska och visualisera den. Lokalt eller i molnet. Varje diagram, tabell och objekt är interaktivt och uppdateras i realtid. Det ger snabba och tydliga svar som ni kan förvandla till insikter för beslutsunderlag.

Mindcamp skräddarsyr Qlik utifrån era unika behov. Vi hjälper er med kartläggning, rådgivning och förberedelse så att ni kan komma igång och bli datadrivna. 

KONSTRUKT. Planering, budget och prognos

Konstrukt är flexibelt och kan kopplas samman med era befintliga affärssystem så att ni har allt samlat på ett ställe. När förändringar sker så uppdateras datan automatiskt. Ni behöver aldrig mer lägga tid på manuell konsolidering i Excel. Det är smidigt, intuitivt och kan användas inom alla olika branscher. 

Mindcamp anpassar Konstrukt efter vad er verksamhet behöver. Vi utformar mallar som passar era strukturer och nyckeltal. Det är kort startsträcka att komma igång och förändringar är snabba och smidiga att genomföra.

Microsoft platform

Microsoft – En utbyggbar plattform för att ta fram effektiva lösningar. Arbeta agilt och skapa lösningar som utvecklar verksamheten med kraftfulla funktioner för analys, säkerhet, hantering och regelefterlevnad.

Fortnox. Bokföring, redovisning

Har ert bolag Fortnox idag eller funderar på att införa? Med Mindcamps integration till Fortnox kan du som Fortnoxkund göra all ekonomisk uppföljning och analys i Qlik. Med Qlik kan du få skräddarsydda rapporter och möjlighet att ansluta ytterligare källsystem med tex personal- och försäljningsdata för utökade analysmöjligheter.

Några av våra kunder som framgångsrikt använder Qlik och Konstrukt

Vi på Mindcamp har lång erfarenhet av Qlik och är Qlik Elite Partner och rådgivare i Qlik Advisory Board

Mindcamp har arbetat med Qliks produkter ända sedan starten 2010 och många av våra medarbetare har längre erfarenhet än så. Vi är stolta över att vara ett, av endast två bolag, i Sverige som är inbjudna till Qlik Partner Advisory Council, en rådgivande roll. Det innebär att vi är med och driver utvecklingen av Business Intelligence. Vi bidrar till att utveckla Qliks produktportfölj med feedback och utvecklingsförslag. Det ger oss också tillgång till nya tekniska innovationer före andra, något som gagnar både Qlik och våra kunder. 
Läs mer om Qlik

mindcamp-partner-konstrukt_planering-bemanning-kontor-mindcamp-logo

Med Konstrukt blir planering, bemanning, budget och prognoser både enklare och roligare

Mindcamp samarbetar med Konstrukt som är ett molnbaserat verksamhetssystem för budget, prognos- och finansiell planering. Vi anpassar verktyget till ditt företags unika behov och integrerar det med era befintliga affärssystem. Snabbt, flexibelt och lättjobbat. Passar företag i alla branscher.
Läs mer om Konstrukt

Intresserad av en demo? Eller att vi berättar mera, ta kontakt!

Wiko Law

Mikael Johansson