MINDCAMP SKAPAR SMARTA INTEGRATIONER 

Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga lösningar

Skräddarsy en unik lösning

Vi skapar integrationer med marknadens alla system

Har ditt bolag flera olika affärssystem som hanterar ekonomi och personal? Då kanske du vet hur bökigt det kan vara att hoppa mellan flera olika system för att få fram rätt information. Med Mindcamp kan du integrera alla dina system och samla allt på ett ställe så du får full kontroll och utökade analysmöjligheter.

Eller välj någon av våra plug and play-lösningar

Färdiga lösningar ger er snabb uppstart till ett förutbestämt pris

FORTNOX för bokföring och redovisning

Har ert bolag Fortnox idag eller funderar på att införa? Med Mindcamps integration till Fortnox kan du som Fortnoxkund göra all ekonomisk uppföljning och analys i Qlik. Med Qlik kan du få skräddarsydda rapporter och möjlighet att ansluta ytterligare källsystem med tex personal- och försäljningsdata för utökade analysmöjligheter.

ALPHA ONE för telemarketing

För dig som driver telemarketing med hjälp av AlphaOne så har vi ett bra tillägg som ger dig full koll dina agenters resultat över tid, hur dina listmaterial står sig mot varandra, hur bra olika agenter är på olika kampanjer. Du får även en bättre överblick för hur mycket dina agenter sitter i telefon och hur dina kunders basdemografi ser ut. Boka ett möte så berättar vi mer.

Order to Cash med QLIK och Process Mining.

Vår integration med Process Mining i Qlik Sense kan hjälpa dig minska andelen obetalda fakturor och förbättra kassaflödet. Metoden analyserar hela order- och faktureringsprocessen och ger dig fullständig överblick över flödet i kedjan. Det gör att du snabbt och enkelt kan identifiera var flaskhalsarna finns och eliminera orsakerna till oönskade avvikelser. Effektivisering som gynnar både bolaget och kunderna.

Vår lösning ger dig koll på flaskhalsar så att du kan eliminera orsaken till avvikelser och förbättra kassaflödet

Klicka på bilden för att se den större

Några av våra kunder