VÅRA VERKTYG

Effektivisera organisationen, utveckla medarbetarna och öka lönsamheten 

Mindcamp erbjuder skräddarsydda lösningar i Qlik och Konstrukt för dataanalys, beslutsstöd, bemanning, budget, prognos och planering

Kontakta våra certifierade experter för att optimera och förbättra er verksamhet. Vi guidar er i våra smarta verktyg Qlik och Konstrukt och finns med er hela vägen.

QLIK. Business Intelligence - BESLUTSSTÖD

Qlik Sense är ett kraftfullt och modernt beslutstöd som är utvecklat från de bästa delarna av Qlik View. 

Med sin unika analysmotor, sofistikerade AI och högpresterande molnplattform kan dina medarbetare själva hämta in data, kombinera, utforska och visualisera den. Lokalt eller i molnet. Varje diagram, tabell och objekt är interaktivt och uppdateras i realtid. Det ger snabba och tydliga svar som ni kan förvandla till insikter för beslutsunderlag.

Mindcamp skräddarsyr Qlik utifrån era unika behov. Vi hjälper er med kartläggning, rådgivning och dataförberedelse så att ni kan komma igång och bli datadrivna. 

Läs mer om Qlik

KONSTRUKT. PLANERING & BUDGETERING

Konstrukt. Ett flexibelt molnbaserat verktyg för budget, planering, prognoser och personalhantering som effektiviserar hela din verksamhet.

Konstrukt är ett molnbaserat verktyg för budget, prognos- och finansiell planering. 

Det kopplas samman med era källor och affärssystem så att ni har allt samlat på ett ställe. När förändringar sker så uppdateras datan automatiskt. Ni behöver aldrig mer lägga tid på manuell konsolidering i Excel. Det är smidigt, intuitivt och kan användas i alla branscher. 

Mindcamp anpassar Konstrukt efter vad er verksamhet behöver. Vi utformar mallar som passar era strukturer och nyckeltal. Det är kort startsträcka att komma igång och förändringar är snabba och smidiga att genomföra.

Läs mer om Konstrukt

5/5
 Qlik löste problemet med lösa trådar av data från massa olika system och samlade allt på ett ställe. Sömlös integrering med våra befintliga system.
Vi behövde ett stabilt BI-verktyg för att hämta in data från olika källor och omvandla den till snabb information, utan en massa manuellt arbete. Vi är mycket nöjda med teamet på Mindcamp som hjälpte oss komma igång. Qlik har effektiviserat hela vår organisation,
Anders
VD, Energibolag
5/5
Ingen manuell konsolidering behövdes. Konstrukt frigjorde oceaner av tid för våra medarbetare och nu jobbar vi mer effektivt än någonsin
Tidigare lade vi i ledningen mycket tid på att manuellt migrera data från olika källor. Tack vare Mindcamps analys och lösning i Konstrukt har vi kunnat samla all data på ett ställe. Snabbt åtkomligt för alla i teamet och alltid färskt uppdaterat. Vi är så nöjda!
Katrin
Produktägare, telekom

VÅRA KUNDER SOM FRAMGÅNGSRIKT ANVÄNDER QLIK

Mindcamp är Elite Partner till Qlik och rådgivare i Qlik Advisory Board

Mindcamp har arbetat med Qliks produkter ända sedan starten 2010 och många av våra medarbetare har längre erfarenhet än så. Vi är stolta över att vara ett, av endast två bolag, i Sverige som är inbjudna till Qlik Partner Advisory Council, en rådgivande roll. Det innebär att vi är med och driver utvecklingen av Business Intelligence. Vi bidrar till att utveckla Qliks produktportfölj med feedback och utvecklingsförslag. Det ger oss också tillgång till nya tekniska innovationer före andra, något som gagnar både Qlik och våra kunder. 

Med Konstrukt får ni ett verktyg som gör finansiell planering, bemanning, resursfördelning, budget och prognoser enklare

Mindcamp samarbetar med Konstrukt som är ett molnbaserat verksamhetssystem för budget, prognos- och finansiell planering. Vi anpassar verktyget till ditt företags unika behov och integrerar det med era befintliga affärssystem. Snabbt, flexibelt och lättjobbat. Passar företag i alla branscher. Kontakta oss så berättar vi mer Info@mindcamp.se