Trendspaning och workshops på Mindcampveckan

MINDCAMPVECKAN 2019!

Mindcampveckan – en vecka med teambuilding och innovation

Mindcampveckan är en arbetskonferens då hela företaget samlas på en ny och stimulerande plats för att diskutera trender i branschen, lära sig nytt, utvärdera nya produkter, utvecklas och utveckla nya tjänster samt ha riktigt roligt tillsammans.

Veckan startades upp med förberedande workshops på respektive kontor och två dagar senare bar det av till Prag där ytterligare fyra dagar fylldes med välbalanserad mix av grupparbeten, presentationer, överraskande aktiviteter och allt man kan önska sig av en europeisk storstad. 

Nyheter inom Artificiell Intelligens och Machine Learning

Under årets konferens har vi bland annat fokuserat på att få djupare kunskap om nya produkter och tjänster, inte minst inom AI, Artificiell Intelligens och ML, Maskininlärning. Vi har också tittat på nyutveckling av tjänster som ska tillgodose mer övergripande stöd i alla skeden av arbetet med att bli en datadriven organisation. Från säkring av datakvalitet till utveckling av gynnsam och sund datakultur. 

En kreativ kickoff efter ledigheten

Det har varit en upplyftande lärorik och mycket produktiv vecka. Prag bjöd på härligt sommarväder, vacker arkitektur, god mat och tjeckiskt öl. Ledningen överraskade med utmanande och roliga uppgifter. Det fullspäckade konferensschemat lämnade inget utrymme för tristess. Med andra ord en perfekt arbetsstart efter semestern.

Det astrologiska uret på torget i Prag konstruerades redan år 1410 av mäster Mikulas av Kadan och Jan Ondejuv. Urverket byggdes enligt matematiska och astronomiska principer, varav många ännu inte var bekräftade och vedertagna på den tiden.

 


 

Relaterad läsning:

Mer om Machine Learning, Maskininlärning

Vill du jobba hos oss, se lediga tjänster