Nytt samarbete med Fortnox!

Efter flera lyckade Qlik-cloud-projekt med ekonomisystemet Fortnox är vi nu samarbetspartner och kan erbjuda en paketerad lösning för att integrera Fortnox med Qlik.  

I takt med att företag växer, ökar ofta behovet av en bättre verksamhetsuppföljning än den som erbjuds i ekonomisystemen. I många fall används Excel till all analys och rapportering, vilket fungerar för mindre bolag, men vid en viss punkt skapar dessa istället mycket administrativt arbete och utgör en risk för fel när siffror kopieras mellan olika ark.  

Genom att införa ett beslutstöd som QlikSense genereras rapporterna automatiskt, vilket skapar stora tidsbesparingar och risken för handhavandefel orsakade av den mänskliga faktorn elimineras. Medan Fortnox fokuserar på själva redovisningen kompletterar Qlik med interaktiva och visuella rapporter för att skapa bättre förståelse av företagets mål. En lösning I Qlik kan anpassas efter olika behov där det både går att slå ihop flera bolag i en koncern samt koppla till flera datakällor.  

”Med uppföljning i Qlik gör våra administratörer stora tidsbesparingar genom att slippa allt klipp- och klistrande i Excel. Våra anläggningschefer får en ökad ekonomisk medvetenhet och vi kan nu smidigt se olika nyckeltal som skapas med data kombinerat från våra olika system.”

Camilla Eriksson, Affärsutvecklingschef Medley. Läs hur vi hjälpte Medley.

I och med vårt samarbete har vi nu vår integration till Qlik tillgänglig på Fortnox marknadsplats. Med några få klick kan man nu beställa vår lösning och integrera Fortnox med Qlik och därmed få tillgång till sin ekonomiuppföljning direkt i Qlik SaaS. Enkelt och snabbt nås allt i webläsaren utan några installationer. Genom paketeringen kan vi erbjuda en snabb och kostnadseffektiv lösning för företag med rapportering- och analysbehov utöver de rapporter som finns i Fortnox.  

 

Läs mer om vår Fortnox-integration.

Är du intresserad så tveka inte på att höra av dig så berättar vi gärna mer. 

Tillbaka till nyheter